Kihlat

Runoilija keijukaisneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni aiheet ammennan elämästäni, siksi ne vaihtelevat; sillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä erilaisia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita.
 

Halusit tehdä minusta iloisen,
veit minut Tampereelle messuille.
Halusit saada minut innokkaaksi,
veit minut Ideaparkiin shoppailemaan.

Halusit merkata minut omaksesi,
pujotin kultasen somuksen sormeeni.

Kiitos Rakas!
Tämä merkitsee minulle paljon.
Tahdon rakastaa,
kunnes kuolema meidät erottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot