Sade.
Pisarat putoavat maahan.
Pehmeästi kuin pienokaisen ensi henkäys.
Hymy.
Luottavainen katse.
Hyvä jos uskaltaa koskettaa.
Selite:
Uuden pienoisen näkeminen synnyttää aina sen suloisen katkeran avuttomuuden tunteen.
Saatin vihdoin serkusten joukkoon se pieni prinsessa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi