Sanoja haaveista

Runoilija Rainheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Alusta aloittanut, loppuun joskus lopettava.
 

Haluaisin kirjoittaa,
onnesta,
loputtomasta tunteesta,
sydämeen kaiverretusta.

Hyväilyistä,
jotka polttavat,
iholle merkkejä rakkauden.

Katseiden salat,
aukaistut verhot,
tunteiden tieltä.

Mistä se parempi kirjoittaa,
kun haaveista,
sisällä pään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitit mut itkemään sulavaa lasia<3

Kirjoitit mut itkemään sulavaa lasia<3

 

Käyttäjän kaikki runot