Pitkään aikaan,
lyhyeen silmäykseen osaat arpesi piirtää.
Tarkalleen,
hiusten hailakka väritys taivaassa,
kun aurinko seisahtaa.
Sinistä kauneutta,
huutavat sikiöt vatsassa.
Ei aikaa vihata niitä ulos.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onko se ettei ole aikaa, vai ettei ole halua? mystisyys teki tästä loistavan, näen tässä jonkin tunteen, jota en halua enää muistaa, arvet on piirretty kerran ja niiden haluaisi jo kulua. Kaunis kuva.