ihana turhuus

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

risteilee seinästä seinään
säkenöiviä katseita
et voisi niitä vastustaa

kerran vielä sulkeudutaan kikattamaan
kuinka turhaa elämä on
annetaan kietoutua ympärillemme
illan yksinäiset puolikkaat
hetkeksi unohdetaan

ja sinä luulet että unohdun luoksesi tahallani

Selite: 
last night dj saved my life
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut