Älä vie hänen taitoaan kuulla
Älä vie hänen taitoaan puhua
Älä vie hänen taitoaan tuntea
Älä vie hänen taitoaan rakastaa
Sillä ilman näitä taitoja
hän olisi eksyksissä
Kuin laiva ilman majakkaa
suunnistaja ilman karttaa
hevonen ilman ratsastajaa
Ja kun hänellä on joku jota kuunnella
joku jolle puhua
joku jota koskettaa
joku jota rakastaa
Niin hänellä on kaikki
mitä hän tarvitsee
Selite:
Inhoan niitä öitä, kun haluaisi nukkua, muttei voi, kun runosuoni alkaa sykkimään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi