Enkö voisi olla edes kerrankin
Ei mitään
Ei kukaan
Enkö voisi kerrankin piilottaa vartaloni,
jotta voisin olla.... jotain?
Jotain muuta mitä en ole...
Onko aina pakko valita?
Inhottaa..
En kykene tähän
En kykene sulautumaan yhteiskuntaan
Ja jos ei sulaudu.......
Se tekee kipeää
Niin kipeää
Miksen voi olla jotain muuta?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi