Rohkeus
sitä kaivataan
kun kasvamme yksin
nousemme maasta ylös
kohtaamaan valon
syli avattuna
jotta aurinko saisi rakastaa meitä
kasvattaa meitä
jotta olisimme valmiita
kohtaamaan elämän
Selite:
En tiedä.. Minä en vain tiedä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi