Ehkä joskus joudun sinne pimeyteen
hiljaisuuteen
jossa huokaus
on kuin huuto
korvasi vierellä
kaiku
joka jatkuu
jatkuu
jatkuu
ja jatkuu
Tuo kaikuva huuto piinaten mieltä
vetäen sinut mukaan hulluuteen
mukaan huutoon
Ja tunnottomuus
joka on vallannut kehosi
etkä tunne
kuinka neula painuu ihoosi
liittyen sydämesi polttavaan tuskaan
Siltäkö rakkauden kuoleminen tuntuu?
Siltäkö se tuska tuntuu
näyttää?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi