Purat vihas tähän maailmaan,
Sanot et sut upotettiin polttavaan tervaan.
Sun keuhkos on mustaa kiveä,
silmäs täynnä pikeä.
Et pysty hengittämään,
silmiis ummistamaan, lepäämään.
Oot ottanut tehtäväkses pakoilla totuutta,
intohimokses syyttää muita.
Väität et kaikki johtuu kylmyydestä
Jonka hän jälkeensä jätti.
Oikeesti kyse on syyllisyydestä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi