Muisto iholla

Runoilija Ystävyydenpalvoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.

-Zacharias Topelius


Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

-Nuuskamuikkunen
 

Sun sanasi soljuvat,
kuin kuikkien tanssi keväällä,
läpi sormieni.

Vartalosi muisto vartalollani
kuin silkkistä vettä,
aineellisia varjoja.

Kunka ikävöinkään

nauruasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensimmäinen säkeistö täyttä rautaa, eikä loppukaan huono ole. Flow ja sanat toimii, sisältökin funkkaa. Erinomaista!

Kaunista kaipausta

Herkkä tunnelatautuma, silkkisen kaunista kuvausta.

 

Käyttäjän kaikki runot