Etäisyyttä

Runoilija Miss Parkkipaikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vienyt ja tuonut.
Muokannut.

Ja sitä olen myös muokannut.
Koska onni onkin
olemassa.
 

Tälläisinä päivinä,
kun sinä siellä,
minä täällä.

Välissä lunta 200km.

Tunnen vahvasti sen,
minkä arki
tahtoo peittää.

Rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

arkea täynnä oleva teksti, joka maistuu elämältä. tärkeitä asioita hienossa tekstissä.

Rakkaus sulattaa lumen sekä jään... häivyttää välimatkan.

Sitähän se kaikki on...

Hieno runo.

Mukavaa jotta tuollaista on:)

Näinhän se on. PIDÄN

Se on juurikin näin. Arki ei pärjää tunteille. Taidan laittaa suosikkeihin.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot