Tulipää

Runoilija Miss Parkkipaikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.7.2023 12:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on vienyt ja tuonut.
Muokannut.

Ja sitä olen myös muokannut.
Koska onni onkin
olemassa.
 

Istun monesti kirjoittamassa sinusta,
mutta Putro huutaa minulle

valmiita sanoja.

Ja Iron maiden brittiläisen heavy metalin

uutta aaltoa.

Biisien välissä saan hetkeksi mieleeni
tupakin tuoksuisen hymysi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mieletön o.O Vau!

:) hieno!

Hih, tuttu juttu. :D
Harmittaa ku joku muu on jo keksiny
ilmaisun mistä oli ite hetki sitten niin
kovinkin ylpeä. Tuntuu huijaukselta
muka sitten väittää omakseen mut..
Tämä on kovin suloinen. ^^

Ihana!
 

Käyttäjän kaikki runot