En itsekään tunne enään
niin paljon kipua?
Mietin silti joka minuutti sitä,
miksei se voisi jatkua kahden?
Olen kahleissa,
en voi päästää irti.
Olen pettynyt, koska en kelvannut?
Olin pettynyt kun näin kaulasi.
Muutanko itseni niin että kelpaan?
makeus haihtunut,
suola jäänyt iholle, ja se
kirvelee liikaa haavojani.
Haavojani jotka ovat nyt auki.
Haavat jotka olen aiheuttanut itse,
ihastumalla sinuun.
Selite:
<b>Kyllä</b>, olin pettynyt.</br>
En osannut olla vihainen?</br>
Koska tajusin, että se ei kuulu mulle,</br>
vaikka sisäisesti huusin, en sinulle,</br>
veljelleni.</br>
</br>
ääh.</br>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi