Istu kyytiin.
Nauti kauhistuttavasta hulluudestani.
Nielaisin kieleni.
Nyt olisi tarkoitus HUUTAA.
Tatuoin nielurisani sun surusieluusi.
ANNA MUN ITKEÄ.
Kun mun sieluni on rikki
ja ovet sinne ovat takalukossa,
tule takapihan kautta.
Puolet minusta päästää sinut sisään.
Nauti kyydistä.
ANNA MUN ITKEÄ.
Lippu matkaan maksaa poliittisen sekoamisen
ja yhden luodin.
Paina sitä liipaisinta!
"Älkää nousko kyydistä ennen kuin
juna on kokonaan pysähtynyt"
Selite:
kiitos
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi