Auta minua täyttämään tämä runo.
Auta minua poistamaan nämä neulasten pistot sekä varjot leikkimökin takaa.
saasta karkaa
Setä toi silloin uuden pyörän.
Rakkaani, tahtoisin kertoa.
mutta se sanoi aina palaavansa.
ja olohuoneessa soi blues.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jos tämä ei ole bluesia, niin ei mikään! Kiehtova kiehtova runo. Viittauksenomaisuus toimii.
joitain asioita ei vaan pysty kertomaan, etteivät ne saa enää kiinni. toivon sydämestäni että sinulla on joku joka poistaa varjot.