on syvälle juurtunut vietti
Tarpeeni valaa pahuudelle ja pyhyydelle kasvot,
jotka juovutan bensiinillä ja pakotan hieromaan tuttavuutta tulen kanssa
Osun jatkuvasti lähemmäs Jumalaa,
joka vitsikkäästi väistelee epäselvää määritelmäänsä
Uskallan säveltää roihuavia tuhosointuja, jotka sytyttävät elämäni tarinat
huomionhaluisten liekkien fandangoon
Haluan korventaa syytteet,
joiden tahtiin joku vasaroi saleissa
- uhrillisia tuomioita uhrittomista rikoksista
Ja ennen kaikkea janoan sulattaa pronssijakkarat
joissa nykypäivän irvokkaat Pythiat istuvat
lipittämässä Kopi Luwakia pikkusormi ojossa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Puhutteleva hieno runo tulitikkuleikeistä.
tämä tuntui vaikealta minun.
Puhutteleva hieno runo tulitikkuleikeistä.
tämä tuntui vaikealta minun.