En sanoiksi puettua saa
usein asiaa joka mieltä painaa
Siitä patoutumia saan
ja alan kelaamaan
Silloin kynään tartun
ja päiväkirjaan avaudun turvaudun
Kannen taas suljen
ja mieli keveämpänä kuljen
Kiitos rakas päiväkirja
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
purkausteitä monia
ihana päiväkirja
Ne sanat jotka eivät
kuulu ääneen,
ovat kuitenkin valmiita
elämään!
Päiväkirjan sivut
ovat sanaton sielun lähde,
jotka puhuvat lausumattomia
totuuksia.
Kirjoittajalla itselleen
kuin keskustelle jokaiselle,
joka ajatuksen ymmärtää.
Hienoa!
Pidin tästä, tuttua itsellekin.