Sääli on heikkous
sairaus
Siihen sortuu moni
vastoin parempaa tietoaan
Pitäisi ihmistä heikompaansa
auttaa tukea
ei sääliä
Rahalla lahjoilla
apua tukea korvata
Ei valita voi kohtaloaan sen korkein määrää
Valita voi itse ihmset joiden kanssa touhuaa häärää
On siihen meillä jokaisella täysi oikeus
sulkea elämästään pois ikävät ihmiset asiat
Elää mieleistä elämää ilman sääliä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runossasi sanat osuvat
niin kohdalleen kuin vain voivat,
ystävyys ja heikompien tukeminen
on lahja jonka soisi meillä kaikilla olevan.
Tästä runosta voimme varmasti jokainen
ottaa jotain opiksemme sekä toivottavasti
myös elämän asenteeksemme.
Ajatuksia antava runo.
Ja runon loppu on huikea viisaudessaan.