muuttumaton

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elämän tulisi jatkua
muuttumattomana
täysinäisenä

vaikka myrskytuulet
joskus repivät räystäitä

eikä aurinko jaksa
aina kurkistaa pilven takaa

mutta karikolle ajautunut veneeni
ei pidä vettä enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot