uneTON

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se ihana tunne
sukeltaa peiton alle

kuolemanväsyneenä

vihdoin unta

painat pään pehmeälle tyynylle
ja suljet silmät

valmistaudut ihanaan
lämpimään
hiljaiseen uneen

MUTTA

kuin jonglöörin pallot
ajatukset lähtevät pomppimaan sinne tänne

auttaisiko jos laskisi sataan

tuhanteen päästyäsi
ja kaikki menneisyyden haavat
auki revittyäsi

olet yhä hereillä

kellon viisari naksahtaa minuutilla eteenpäin
kuin tuomari löisi nuijan pöytään
ja tuomitsee sinut ikuiseen

unettomuuteen

kellon pärähtäessä soimaan
voi vain toivoa

että ensi yönä

Selite: 
Yksi sellainen asia elämässä mitä eniten v i h a a n. Niin olen tämän monet kerrat kokenut ja nyt taas on kausi menossa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot