hulluuden satamaan

Runoilija QueenOfTheDawn

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä jos käykin niin
että ensi yö

vie mukanaan
takaisin
pimeään

jos ei ole
tunnustettavaa

istunko elinkautisen
järjettömyyden tyrmässä

saanko heittäytyä

ajelehtia
hulluuden satamaan

olo on kuin
tuhannen palan
palapelin palalla

joka tajusi juuri

olevansa väärässä laatikossa

enkä tule sopimaan
tähän kuvaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot