älä

Runoilija passion

En minä sano etteikö rakkaus kosketa
sehän on isku vasten kasvojani

järkytys itkun paikka

ja kuinka käsittelen

ylpeyttäni
heikkouttani

ja sitä mitä olen

nyt ja
jälkeen

rakkauden

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttua
hyvin jäsennelty
kaikki tuntemukset runo saa aikaan
Kiitos sinä alaston puu☺
Onpa hieno runo kerrassan. Vahvuutta ja herkkyyttä samassa paketissa. Pidän.
Kiiitos ihana
Joskus se voi olla aika tyrmäävää...kai... hyvä runo.
Kiitos rakkauden queen
Rakkauden tunnetta upeaa, kunpa usein jokainen saa <3
Joo... moneksihan siitä rakkaudesta on. Vahva kuka uskaltaa, ma sanon =)
Kiitos paljon
Voimakas runo. Rakkaus on paradoksi ja rikkoo kaikkia fysiikan lakeja.

Kiitos

osupa syvälle
Kiitos kaitsu
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
passion Mustarastas 25.4.2018 6 Runo
passion raja 25.9.2017 10 Runo
passion raivaaja 13.9.2017 6 Runo
passion älä 21.7.2017 13 Runo
passion doors 19.5.2017 8 Runo
passion kiihko 19.9.2016 15 Runo
passion toivo 12.8.2016 7 Runo
passion Tuuli 12.7.2016 7 Runo
passion hän 10.6.2016 5 Runo
passion sinä 15.5.2016 5 Runo