kiihko

Runoilija passion

Haluan päästä

vaatteistani

repien ne päältäni

niinkuin sinäkin

häpeämättömästi

alastomina

ajatusten saarilla

sanoilla

sidottuna

silkkiseen

purppuraan













 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Semmoinen hetki. Hyvä hetki.
Kiitos !!
Hups :)
Hyvin kuvattua kiihkoa, pidän.
Joskus kiihko nousee suureen mittakaavaan.
Wau !
 
Sanat on onkin kaiken alku ja juuri,
Hyvin valmistavat hurrjaan riisuuntumiseen :)

Silkkinen purppura, samettisena sykkii,
Upea tunnelma! Tällaista sen pitää olla!
Intohimon hetkiä kauniisti
Hieno!
Parhautta <3

Runossa tunnelma kohdillaan!
tuo kiihko tempaa mukaansa ah mikä nami runo <3

Kiitos

Wau!

Onnea päivänsankarille!

Kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
passion Mustarastas 25.4.2018 6 Runo
passion raja 25.9.2017 10 Runo
passion raivaaja 13.9.2017 6 Runo
passion älä 21.7.2017 13 Runo
passion doors 19.5.2017 8 Runo
passion kiihko 19.9.2016 15 Runo
passion toivo 12.8.2016 7 Runo
passion Tuuli 12.7.2016 7 Runo
passion hän 10.6.2016 5 Runo
passion sinä 15.5.2016 5 Runo