hän

Runoilija passion

Kuka on
hän

Hän joka nousee minusta
ja on minua vastaan

” en hänestä itke ”

Miksi on hän
Hän joka ei tarkoita Jumalaa

On vain hän


"ärsyttävää?


mutta ilman häntä
en voisi olla

Minä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, pohtiva, kysyvä runo.
Toivottavasti et mieti tuota asiaa liikaa. Ei lukijakaan mieti, ei ainakaan ei pitäisi.
Tuo epeli mokoma on melkoisen meklakka kampraatti mulle.
Luin tämän jo eilen.
Pyörinyt päässä siitä asti, ja oih mitäpä sanoisin...
No.
Tää on Uskomaton!
Tuo loppu varsinkin, niin ... no.
Tästä saisi ystävien kesken Hyvän keskustelun,
pohdintaa puoleen jos toiseenkin.
Psykologiaa, filosofiaa, uskontoa ym.
Vahvaa mietintää
meillä on montakin minää
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
passion Mustarastas 25.4.2018 6 Runo
passion raja 25.9.2017 10 Runo
passion raivaaja 13.9.2017 6 Runo
passion älä 21.7.2017 13 Runo
passion doors 19.5.2017 8 Runo
passion kiihko 19.9.2016 15 Runo
passion toivo 12.8.2016 7 Runo
passion Tuuli 12.7.2016 7 Runo
passion hän 10.6.2016 5 Runo
passion sinä 15.5.2016 5 Runo