toivo

Runoilija passion

Tähdenlento lupaathan
lupaathan tähdenlento

täyttää toiveeni
toiveeni täyttää

niin odotan
odotan niin

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähdenlentoja pitäisikin tänä yönä näkyä. Eikun vain tähyilemään taivaalle :)
nyt niitä olisi jos jaksaa vain toivoa, toivoa, toivoa. Hyvä runo
Kiitos
Taitaa olla turha toivo...mutta hyvä runo.
Eihän toive ole ikinä turha.
Kun sydämestään toivoo niin silloin voi tapahtua ihmeitä .
yksinkertaisen kaunista, sanoma kuitenkin kaikkea muuta kuin yksinkertaista. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
passion Mustarastas 25.4.2018 6 Runo
passion raja 25.9.2017 10 Runo
passion raivaaja 13.9.2017 6 Runo
passion älä 21.7.2017 13 Runo
passion doors 19.5.2017 8 Runo
passion kiihko 19.9.2016 15 Runo
passion toivo 12.8.2016 7 Runo
passion Tuuli 12.7.2016 7 Runo
passion hän 10.6.2016 5 Runo
passion sinä 15.5.2016 5 Runo