kiihko

Runoilija passion

Haluan päästä

vaatteistani

repien ne päältäni

niinkuin sinäkin

häpeämättömästi

alastomina

ajatusten saarilla

sanoilla

sidottuna

silkkiseen

purppuraan













 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Semmoinen hetki. Hyvä hetki.
Kiitos !!
Hups :)
Hyvin kuvattua kiihkoa, pidän.
Joskus kiihko nousee suureen mittakaavaan.
Wau !
 
Sanat on onkin kaiken alku ja juuri,
Hyvin valmistavat hurrjaan riisuuntumiseen :)

Silkkinen purppura, samettisena sykkii,
Upea tunnelma! Tällaista sen pitää olla!
Intohimon hetkiä kauniisti
Hieno!
Parhautta <3

Runossa tunnelma kohdillaan!
tuo kiihko tempaa mukaansa ah mikä nami runo <3

Kiitos

Wau!

Onnea päivänsankarille!

Kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
passion kiihko 19.9.2016 15 Runo
passion älä 21.7.2017 13 Runo
passion raja 25.9.2017 10 Runo
passion doors 19.5.2017 8 Runo
passion Tuuli 12.7.2016 7 Runo
passion toivo 12.8.2016 7 Runo
passion raivaaja 13.9.2017 6 Runo
passion Mustarastas 25.4.2018 6 Runo
passion sinä 15.5.2016 5 Runo
passion hän 10.6.2016 5 Runo