Minä en enää jaksa
En jaksa olla
enkä oikein olla
olematta
Makaan tuntitolkulla hiljaa
itkien sitä,
kuinka elämäni
on kaikkea muuta,
kuin sitä,
mitä kuvittelin sen olevan
Suurista haaveista huolimatta,
tai ehkä juuri niiden vuoksi,
minusta ei ole tullut mitään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää otti sydämen pohjasta, kouras oikein kunnolla.
yhyy surullista.. :(
mutta!
silti saa suosikkipaikan. ^^
Tää otti sydämen pohjasta, kouras oikein kunnolla.
yhyy surullista.. :(
mutta!
silti saa suosikkipaikan. ^^