En oikein tiedä
missä vaiheessa,
mutta aina
rakkaus kääntää
minulle selkänsä
Ihanasta yhdessä elämisestä
tulee vaikeaa vastavirtaa
kahlaan ja yritän ylettää
Olet kauempana
joka askeleella,
aina enemmän
saavuttamattomissa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi