Sinä piirsit ääriviivani uudelleen,
löysit minusta jotain,
mitä en itsekään tiennyt
minussa olevan.
Enkä löydä sanoja
niille ajatuksille,
jotka tässä halusin kertoa
vaikka sinähän tiedät
mitä milläkin tarkoitan
Puolesta sanasta
katseesta
hymystä ja
pilkkeestä silmäkulmassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, kaunis ja ihana runo