Tiedän
minun pitäisi
muttei nyt
ei jaksa
Selkäsi kasvojani vasten
kohoilee unisesta hengityksestä
Kietoudun kiinni ja vetäydyn pois
Kiukkuisena syön jäätelöä,
enkä anna sinulle mahdollisuutta
olla minulle ihana
Jokseenkin sokea minusta on tullut
välinpitämätön ja kalpea
Huominen lähestyy väistämättä
tiedän
minun pitäisi
mutten jaksa nyt
Selite:
Velvollisuuksia, joihin ei jaksa vastata ja oikeuksia, joita en osaa lunastaa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis, tavallaan haikea (:
kaunis, tavallaan haikea (: