Istut vain siellä
Verhojen takana
Seuranasi vain kitara
Kuuntelen soittoasi hiljaa
Istun yksin salissa
Tumma varjo lankeaa
Sieltä verhojen takaa
Näppäile molli,
näppäile duuri!
Soittosi kovenee tässä kohtaa
Tiedän, kohta se alkaa
Ja jatkuu
Taas uudestaan
En ole enää hiljaa,
taputan
Samettiverho, se liikahtaa
Ja varjo, se katoaa
Yöhön johonkin juokset kai
Huokaisen
Olisin halunnut nähdä,
kuka olet,
minkälainen
Tuttu olet kuitenkin,
soittosi tunnen
Annoin nimen
Olet trubaduuri
Selite:
29.2.2008
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis tämäkin. <3