Sinä olet ruskeat hiukset
Sinä olet punainen sydän
Sinä olet vihreä ajatus
Sinä olet vaaleanpunainen rakkauslaulu
Sinä olet minun värini
Sinulla on kaikki värit
mitä maailmani tarvitsee
Selite:
Oijoijoi ruotsintunnit. 23.5.08
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oioi. täydellinen kuvaamaan myös mun ruotsintunteja viimevuonna:) onnistunut teos tämä
ihana runo, kekseliäästi käytetty noita värejä tossa..:)
p.s. kiitos kommentistasi!:D
Herttaisen kaunis runo.
IHANA IHANA IHANA !
rakastan rakkautta enemmän
tämän lukemisen jälkeen.
hyvin keksitty idea, omaperäinen.
Veikeä runo.
Tästä tulee hyvälle tuulelle, mitä luovuutta ruotsintunneilla herääkään :)
Hauska ajatus tässä runossa. Söpö ja syötävän suloinen <3