Happamia sano se Kettukin

Runoilija Mustasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äiti- tuo maailmankaikkeuden kaunein sana.
 

Sinä olet niin heikko,
että minä pilkkaan sinua.

Sinä olet niin heikko,
että petit minua
kun ensimmäinen
halpa tarjosi

itseään sinulle

Voit vain kuvitella
kuinka minä nauran sinulle nyt

Pilkkanauruni kaikuu
korvissasi loppuelämäsi

Olet naurettava,
ruma ja epäonnistunut

Luulit polkevasi minut
teollasi maahan

Vaan kumpi siellä nyt makaakaan

Voi sentään!

Selite: 
sarkasmi ?
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on kyllä jotain ihanaa :D ei voinut olla nauramatta, vaikka itse asia ei ehkä nauramisen arvoinen olisikaan..tiedä sitten.

 

Käyttäjän kaikki runot