Nyt,kun olisin tässä
Vapaana,valmis sinuun
Peräännyt,ja sanot ei
Ei rakkaani tässä elämässä
Kauan,niin kauan väitit rakastaneesi
En ymmärtänyt,sokeana toisesta rakkaudesta
Suutelit,niin kauniisti
Mutta,nyt väität yrittäväsi unohtaa
Anna minun rakastaa
pidä
minusta
huoli
Vielä ilmakin on kaunis,meitä varten
Älä sano ; "Rakkauteni kuoli"
Muista,tuulelle en voi mitään
Se, saattaa lennättää minut
Uuden rakkauden luo
Jolloin olet taas yksin
Tukahduttavan rakkautesi kanssa!
Olen nyt tässä,
valmiin rakkauteni kanssa
Ota minut
Tai päästä tuulen vietäväksi
Selite:
Vaikka rakastankin,en voi loppuelämääni sua odottaa.
Yritä päättää jotain.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ohhoh.. hups.
Vuorotellen odottamista. Rakkaus ei odota,se kun ei osaa aikaa..se vaan on. Hieno runo!