Pienen onnellisen hetken sain tuntea sen, positiivisen
kunnes siitä tuli negatiivinen
Olla ensin onnellisin ja sitten onnettomin
Rankinta on, etten tiedä saanko koskaan enää onnellisinta takaisin vai jäänkö pysyvästi onnettomuuteen
Selite:
Ilosta tuli suru.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit