Meren kevyen tyynet aallot, sinäkin
Ruskan värjäämät oranssinpunaiset lehdet, sinäkin
Kimaltelevat lumihiutaleet pakkaspäivänä, sinäkin
Keväisen lempeät auringonsäteet, sinäkin yhtä kaunissieluinen
Käsi kädessä, kanssa pienen ihmeen, kuljetaan. Rakastan. Kuten Sinuakin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit