Murrun

Runoilija Dancelight

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.7.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2024 22:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Writing is my way to escape from life that I've never lived
 
Kun vaadit vastausta, jota kukaan ei voi sinulle antaa, annat syödä itsesi hengiltä pikkuhiljaa 
Pitäisikö toivoa vai luopua, uskoa vai hyväksyä
Murrun, kuihdun ja hajoan, pienenen ja tunteeni patoan
miksi ne muut ja minä en 
Kenelle huudan ja kiroan 
ja mitä se auttaa 
lopputulos on edelleen sama 

 
Selite: 
Miksi, miksi ja miksi prkl.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti joulu tuo edes vähän toivoa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot