Raja

Runoilija SininenEnkeli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä alkoi taas alusta, opettelen elämään, opin virheistä.
 

Aiemmin mietit,
nyt ollaan lähellä rajaa,
jonka alle voi tippua.

Mietit monta kertaa,
tekisinkö,
jätit tekemättä.

Nyt jokin muuttui,
itsehillintä petti.
Teit.

Kipua halusit aiheuttaa,
kipua halusit tuntea.
Aiheutit sen,
itsellesi.

Jälkeenpäin petyit itseesi,
jo toistamiseen.

Jolloin teit sen uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

heikko on ihmisen tahto

pidin runosta

 

Käyttäjän kaikki runot