Ole vahva

Runoilija SininenEnkeli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä alkoi taas alusta, opettelen elämään, opin virheistä.
 

Älä jää muiden jalkoihin,
älä anna heidän polkea itseäsi
maahan.

Nosta itsesi
muiden tasolle,
ajattele,
miten erityinen
juuri sinä olet.

Mieti, miksi juuri sinut
on tähän maailmaan tuotu,
mitä sinä annat toisille.

Älä jää jalkoihin,
älä kaadu muiden edessä.
Älä ole heikko
väärällä tavalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot