Lannistunut

Runoilija SininenEnkeli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä alkoi taas alusta, opettelen elämään, opin virheistä.
 

Uupumus,
ymmärtämättömyys,

osaanko minä?

Väsymys,
iltaisin,

en vain saa unta.

Luovutus,
en jaksa

taistella sinun kanssasi.

Hävinnytkö olen
tämän taistelun kanssasi?

Selite: 
Uhmaikäinen lapsi voi kyllä viedä kaikki voimat niin halutessaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot