Nimetön

Runoilija SininenEnkeli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä alkoi taas alusta, opettelen elämään, opin virheistä.
 

Tyhjä
sinä
kyynel
yksinäinen
salattu
suru
pakattu
viha
kaipaus
jossain
kolkuttaa
oveesi

avaisitko?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti suru on jo väistynyt.

 

Käyttäjän kaikki runot