TEENAGE MELANGE

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

FLOCCUS FLO

Jätän tutkimatta
toivottoman tähtitieteesi

Jätän tutkimatta
sinut

Mitään ei merkitse se,
että sinut tatuoitiin diaariini

Katso toiveitasi
kun kiinnität hakasiasi

Ratione loci
esitetty väärässä paikassa
(uimahuoneessa)

Ratione materiae
esitetty vääriin seikkoihin vedoten

Ratione personae
kohdistettu väärään mieheen

Ratione temporis
ajallisesti yhteensopimattomina,

Ad aeternam

*

KEIJUJEN KUNINGAS

jokainen kuu tuo uudet anomukset
jokainen saa diaaristani numeron
käsittelen kun ehdin
saan ansioni mukaan

milloinkaan en ole kohdannut
nälkää tai vastarintaa
enkä tuntenut kylläisyyttä
tai vallankäytön humalaa

elän limbossa keijujen kanssa
paperit kasautuvat
leimat paukkuvat
libidoni lentää

*

TEENAGE MELANGE

On vain kaksi tapaa
paljaalla
jalalla tappaa torakka

On privaattijatkot
paljaalla
taivaalla

Mun sydän sanoo että
paljaalla
maalla nukkuu hyvin

Ei tarvitse olla kaunis
kun on
paljaalla
tavalla ruma

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiinnostava kokonaisuus, puhutteleva ja sopivan erilainen. Ehyt runo, joka pienin elein kuvaa paljon. Runokokemus, uusi. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot