Lintulautojen ylläpitäjät

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me kaikki lintulautojen ylläpitäjät
Me jotka niin usein on tavattu syytetyn penkillä
Me pohjaeliöstö, jota tavataan vasta tietyn etäisyyden päässä purkuaukosta
Me jotka voimme kohdata nuoria netissä
Me jotka lamaannumme ilman
Me kakaroiden kanssa olleet
Me jotka Marin tunnemme
Me jotka tapaamme sekapuustona
Me jotka Titsan kanssa tavattiin edellisellä syyslomalla Puertossa
Me jotka olimme vielä seinänaapureita

*

kun tuun miesystävälleni, niin pyörin aika paljon
kun hengitys on edellisestä tasaantunut
kuin mahla kiivaasti kasvavaan puuhun
muistan ainakin yhden onnellisen päivän
termit menivät kuitenkin pitkään sekaisin
tänään oli jo pakko soittaa helplineenkin

kun tuun miesystävälleni, niin pyörin aika paljon
kuin mahla kiivaasti kasvavaan puuhun
kun vaan on pallo suussa
tai no ehkä vähän kuitenkin vitsillä
mutta sitä te ette taas voi tietää

*

että sua kiinnostaa mun nännit
sorvipenkin ääressä ja vierashuoneessa
kerro sitten kun homma etenee

*

Venäjä teki hänestä tsaarin kenraalin
joka montun reunoilla on arka
siihen aikaan kun Jumala teki taivaan ja maan
senkin vuoksi, että se menee taskuun
teki tasaisen ja ilmeettömän vaikutelman
kumma kun valkea tekee siemeniä, mutta punainen ei

*

kaverit pakkasivat tavaransa vuoron perään
pitäisi pysyä enimmäkseen omana faasinaan
nyt kuitenkin kasassa on
vahva matkakassa

*

yritän yltääkseni samalle tasolle kuin edeltäjäni
Lukas
joka teki jo nuorena oripoikana näyttävän uran

*

Kun äitinikin lopulta innostui rodusta
oli haaveni toteutumassa
Miten kerron
äidilleni että haluaisin ihastukseni luo?
ja ettei Bandidos ole asettumassa Poriin?

*

Poropaimenen tytär
Lilija Longortovasta tuli kristitty
jolla oli lanteet magnesiumia
seurasi ongelmia, luonnollisesti
helvetti oli jotakin täysin toista
kuin oma rakas maailma
meiningistä ei ollut tietoakaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot