Sketch

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asut ilmeisesti jossain köyhässä kaupunkilähiössä
jossa katuvalot valaisevat kerrostalojen välistä sisäpihaa
siellä on kyttäysperinne syvemmällä
Silti mitään lakia ei rikota
Kuulemme millaista käytännön lähetystyö on
varsinkin kesäaikaan kaupunkilähiössä
seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa asunnossasi
pelkään, että se venyy monen päivän mittaiseksi
Tämä ei ole pelkästään japanilainen ilmiö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Outo.

Aivan loistava! On pelkkä nautinto saara tökätä lihansa niihin pariin piikkiin, jotka olet tekstin sekaan ripotellut.

 

Käyttäjän kaikki runot