Erämaahan

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

erämaan hiljaisuuteen
kairojen taakse
eksytän ikäväni
pakenen kaipaustani

silti

maaruskan punerruksessa
näen poskiesi hehkun

veden virrassa
hiustesi aallot

tunturien tuulissa
kuulen kuumimmat huokaukset

enkä pääse sinusta
en edes halua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo! :)

tämä hyvä,tykkäsin

Miten pitkälle pitää mennä että kivusta tulisi edes siedettävää... jomotusta ?
Kaunista, niin kaunista...

Hieno runo!!
Näin se on; ihminen joka on ollut rakas, on sitä vielä kauan vaikka suhde olisi päättynytkin.
Ja totta tosiaan; haluaako edes irti...

Joteskin kuulakkaan ilmavaa, niin kaunista!

niin paljon tunteita tässä runossa,
tykkäsin älyttömästi, varsinkin viimeiset rivit kolahti.

Tämä on valtavan kaunis runo!

Ihanaa vertailua naista kauniiseen uontoon.
 

Käyttäjän kaikki runot