Rakkauden fissio

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

sydämet ja sielut
rikastettua uraania

kaksi latausta toisiaan janoten
tiukasti toisistaan erotettuna
valmiina kellon ympäri
laukaisun hetkeä odottaen
kulunein kynsin viimeisillä voimilla
entisestä kiinni pitäen

epäröiden ojentuu käsi
kohti punaista painiketta

jos vanhat sopimukset unohdetaan
lataukset ammutaan kohtaamaan
kriittinen massa ylittyy

eikä paluuta entiseen ole
kun ketjureaktio alkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä minä hiukan pelkäänkin...

Melkoisen ydinvoimallinen runosi sai aikaan ketjureaktion joka säteilee ja on vaarallinen ympäristölle =)

Hieno voimaperäinen runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Vahvaa.
Runon loppu huikaiseva!
Kokonaisuus ehyt.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Todella hyvää rakkauden jatkuvuutta.
 

Käyttäjän kaikki runot