Hengitys

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

lämmin hengitys poskellani
yön pimeässä

kaihtimet viipaloivat
täysikuun valoa
valkoiselle seinälle
ja kaapin oveen

viivojen siirtymistä ei näe
sen vain huomaa tapahtuneen
ajatusten välillä

yön pimeässä
hengitykset hakeutuvat
samaan tahtiin

maailma tuntuu nukkuvan
vain minä olen valveilla
minä ja ajatukset

kuun valo seinällä
jatkaa äänetöntä matkaansa

minut sitoo aloilleni
hengitys poskellani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Kaunis, lämmin, herkkä runo.
 
Todella tiivistunnelmaista kerrontaa.
Tätä lukiessa kyllä tahtoi hengittäminen unohtua... Wau. 
Vieressä nukkuvan hengitys...
ihana tunne, kun katsoo Häntä...
levollisena nukkuu, niin rauhaisaa...
runosi on kaunis, rakkauden tunteita kuvaava,
kiittelee Marle hymyillen ;)
 

Käyttäjän kaikki runot