Miten voisin kertoa

Runoilija Solitario

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 25.8.2023 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1962

Satunnainen mielialanpurkaja, tuskan tarjoilija, onnen ulkoistaja.
 

miten voisin kertoa
edes itselleni, saati hänelle
mitä hän minulle merkitsee

tavallisena ihmisenä, tavallisena miehenä
ei sitä oikein osaa
eikä voi sanoilla kuvata

miten voisin kertoa
rehellisesti ja uskottavasti
kuinka paljon hänestä välitän

miten tekisin selväksi
että minua uskottaisiin
eikä tarkoituksiani arvailitaisi

miten voisin kertoa
ilman väärinymmärryksen vaaraa
miten häntä kaipaan

sillä kaikkea mitä sanon
voitaneen käyttää todisteena siitä
että puhun vain häntä miellytääkseni
tavoitteenani pyrkimys johonkin

miten voisin kertoa
tämän kaiken
kertoa totuuden

Selite: 
Klassinen tilanne tätä kirjoittaessa: Lukulasit olivat ptkään hukassa. Otsalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

No voisit vaikka kirjoitta runon =)

Kumma juttu - et menetä katu-uskottavuuttasi tuossa yhtään !!!

Ja mä tykkään ku hullu puurosta !

Se on kerrottava sanoin suoraan vaan.Hienoa avointa pohdintaa tämä runosi.


Tarpeeksi selvästi kun kertoo, niin väärin ymmärryksiltä voi välttyä...ehkä...kaunis runo.
 
Taisit kertoa jo totuuden ikäänkuin huomaamattasi.
 

Käyttäjän kaikki runot