vanhoina hyvinä aikoina
kysyttiin
muna vai kana?
eikä siihen höyhenet polttavaa vastausta..
nykyään kysymys kuuluu:
raha vai valta?
siis kumpi ensin?
noh, tuohon on helppo vastata
rahalla ON valta!
eli oravan syy...
kysyttiin
muna vai kana?
eikä siihen höyhenet polttavaa vastausta..
nykyään kysymys kuuluu:
raha vai valta?
siis kumpi ensin?
noh, tuohon on helppo vastata
rahalla ON valta!
eli oravan syy...
Selite:
Suomen sana raha tarkoitti alun perin oravannahkaa, joka aikoinaan toimitti vaihdon välineen virkaa. Raha on tarkoittanut nimenomaan kuivunutta eläimen nahkaa.[3]
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kellä hyvä peni,
varma käsi ja hyvä sihti,
sillä repussa helposti
koko kiihtelys,
rikkaalla miehellä.
(peni oli koiran vanhempi nimi, ei kirjoitusvirhe)
siksihän vieläkin nuilla
punaisilla koirilla
se himo oravaan..
:)
Rahalla on valta ja vallalla saa lisää rahaa...oravanpyörä sekin. Hyvä runo.
kun on tarpeeksi viisas, ei huiputeta
ja valheet käännetään
käännetään nurin
ja peto
peto syö liiat..
Sivut